Αννούλα – ΙΙΙ

Θέλοντας να περάσω από την αφή στη γεύση των βυζιών έπρεπε να βρω τρόπο να ξεκολλήσω το στόμα μου από τα χειλάκια και να προχωρήσω προς τα βυζάκια της Αννούλας. Φοβόμουν μήπως χάσω και το απλό χούφτωμα κάνοντας μια τέτοια κίνηση, αλλά κάτι έπρεπε να γίνει γιατί από το πολύ «πιάσε, ζούλα, τσίμπα» τα δάχτυλά μου κόντευαν να πάθουν αρθριτικά.
Κατ’ αρχήν έπρεπε ν’ αλλάξουμε τόπο συνάντησης. Συνήθως ήταν νύχτα όποτε χαμουρευόμασταν στο παρκάκι και πέρα από την αφή, η όραση είχε περιέλθει σε νάρκη. Χρειαζόταν, δηλαδή, και κρυφό να είναι και να επιτρέπει συναντήσεις υπό το φως της ημέρας το μέρος που θα διαλέγαμε. Τελοσπάντων, η μεγάλη καύλα έκανε το μυαλό μου να δουλεύει με χίλια και κατόρθωσα να την πείσω να πηγαίνουμε μετά το σχολείο σ’ ένα… γιαπί κοντά στα σπίτια μας. Εξάλλου η απόσταση που διανύαμε, μετά το σχόλασμα, για τα πατρικά μας ήταν αρκετά μεγάλη, οπότε λίγη καθυστέρηση παραπάνω θα περνούσε απαρατήρητη.
Χωθήκαμε ένα μεσημέρι στο γιαπί, στον δεύτερο όροφο για να μη μας δει κανένας νταβραντισμένος και αρχίσαμε το χαμούρεμα. Για να μη γίνει η καθυστέρηση… παράταση και πέναλντι, όπως είχα το χέρι μου κάτω από τη μπλούζα, άφησα τα χείλη της και κατέβηκα, δήθεν χαδιάρικα, προς το λαιμουδάκι της. Με μια σχετικά απότομη κίνηση σήκωσα πιο πολύ το ρούχο και έχωσα τη μούρη μου ανάμεσα στα μελωμένα πεπόνια της. Δεν αντέδρασε καθόλου. Αντιθέτως, έσφιξε το κεφάλι μου και κατά κάποιο τρόπο με παρότρυνε να πιπιλίσω τη γλύκα του κόρφου της. Επιτέλους! Απολάμβανα μια πρωτόγνωρη θέα για τα αδούλευτα μάτια μου. Τα βυζιά της ήταν πιο υπέροχα απ’ όσο είχα φανταστεί. Σκουρόχρωμα, με δυο τεράστιες ρώγες, σχεδόν μαύρες και ορθωμένες σαν μεταλλαγμένοι χουρμάδες.
Πρέπει να είχε μεγάλη καύλα. Η ανάσα της ακουγόταν σαν ατμομηχανή, μάλλον από το άγχος γιατί δεν αντιλαμβανόταν τι της συνέβαινε, παρά από την έξαρση των ορμονών της. Το στόμα μου πηδούσε από ρώγα σε ρώγα σαν ανοιξιάτικη μέλισσα. Τις ρουφούσα, τις δάγκωνα, της έπαιζα με τη γλώσσα μου μέχρι που νόμισα πως μου στέρεψε το σάλιο. Εντωμεταξύ, έτσι πως τριβόμουν πάνω της, ένιωσα το γνωστό γαργαλητό ανάμεσα στα σκέλια μου. Δε σταμάτησα, αλλά άρχισα να κουνιέμαι πιο έντονα μέχρι που έχυσα πάνω μου. Πάνω στην έξαψη πήγα να βάλω το χέρι μου μέσα από το παντελόνι της (πήρα θάρρος ο ατιμούλης…), αλλά με σταμάτησε απότομα. Ίσα που άγγιξα τις τριχούλες του μουνιού της και ξαναέχυσα. «Άσε με, όχι εκεί» είπε και με ξενέρωσε. Το αποτέλεσμα της όλης φάσης ήταν ένας τεράστιος λεκές από ψωλόχυμα στη φόρμα μου που ευτυχώς ήταν σκούρη.
Αυτό το «παίδεμα» συνεχίστηκε για αρκετούς μήνες, σχεδόν μέχρι το τέλος της δευτέρας γυμνασίου, μέχρι που στις πρώιμες σεξουαλικές εμπειρίες προστέθηκε η Παναγιώτα, η οποία μάλιστα ήταν η αιτία του «χωρισμού» μου με την Αννούλα. Γι’ αυτήν, καυλιάρηδες, θα μάθετε παρακάτω. Υπομονή και… γαμάτε όσο μπορείτε!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σχολιάστε

1 σχόλιο

  1. Αναστασία (The first fuck) - I « Μια γαμημένη ιστορία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: